Cukorpasztás szőrtelenítés

 

Az évezredes hagyományokból életre hívott, cukorpaszta és a hozzá kapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr és szőrtípusra. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el az egészen rövid, akár a benőtt szőrszálakat is. Szabadalmazott eljárással, sav (citrom) hozzáadása nélkül készül.

A  citromsav pórusösszehúzó hatása kifejezetten növeli a bőr fényérzékenységét, és szélsőséges esetben allergizálhat is.

A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai-, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz. A paszta hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik!

Cukorpaszta csak a szőrhöz magához tapad, ennek a gyengédségnek köszönhetően a Cukorpaszta többször is felvihető az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja, és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt.

Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így a kezelés lényegesen kevésbé kellemetlen, az eredmény pedig a hosszantartó bársonyos, sima bőr.

A paszta testmeleg, így használatával nem áll fenn az égetés veszélye.

Cukorpaszta langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről, így a kezelést követő tisztítás egyszerű, nincs szükség hozzá különféle vegyszerekre.


 

 

2019. augusztus
H K S C P S V
« dec    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031