Cellulit kezelések


Bőrmegújító kezelés a cellulit  megelőzésére, kezelése 

Újdonság!!!

FUOCO TERMÉKCSALÁD

Fogyasztás, bőrtömörítés, cellulit kezelés

Ennek az innovatív testápoló termékcsaládnak az a célja, hogy új megközelítésből vegye fel a küzdelmet a narancsbőrrel és a zsírpárnákkal.
Az eredmény egy erős termékcsalád, amely képes aktiválni a szöveteket és már négy kezelés alatt meghozza az első eredményeket, mert egyidejűleg veszi fel a harcot a bőr öregedésével és a narancsbőr, a helyenként kialakult zsírpárnák és a tónushiány kialakulásáért felelős tényezők problémakörével.

             MOONSTONE TESTÁPOLÓ KRÉM   

Body Wrapping

testtekercselés hatásos kiegészítője a komplex fogyókúrának. Ezt a testkezelést a petyhüdt, fellazult bőrrészek kezelésére, illetve terhességi csíkok és cellulit enyhítésére ajánljuk. A kezelést minimum 5 alkalommal tanácsos megismételni, problémás bőr esetben 10 alkalom szükséges. Remek lehetőség ez a típusú testkezelés mindazoknak, akik nem vehetnek igénybe másfajta elektrokozmetikai kezelést, egészségügyi állapotuk miatt, vagy éppen ezzel az eljárással szimpatizálnak.

Nem szabad megfeledkeznünk e kezelés során a megfelelő folyadékbevitelrőlmegfelelő táplálkozásról és arendszeres méregtelenítésről, testmozgásrólA testtekercselő alakformáló kezelés, méregtelenítő hatású, illetve gyorsítja a zsírégetést. E hatásoknak köszönhetően kiválóan alkalmazhatóak a test bármely részein.

Fájós, nehéz lábak esetén heti egyszer használjuk, mindaddig, amíg szükségét érezzük. A kezelés mértéke természetesen, mint mindegyik másik fogyasztó alakformáló kezelés esetén, személyre szabottan szervezetfüggő.

Ultrahangos zsírbontás

A nők szervezete átlagban 30%- al több zsírt raktároz, mint a férfiaké, erősen kötött formákban, un. zsírdepókban, ahol a zsírsejtek mellett az elfogyasztott méreganyagok is felhalmozódnak.  Az UH a régen megtapadt zsírtömörülések megszüntetésére az egyik leghatásosabb módszer, mivel a mélyre hatoló termikus hatása miatt fokozza a zsíranyagcserét.

Ultrahangos zsírbontás során a body wrapping kezeléskor is alkalmazott hatóanyagokat ultrahang készülékkel juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe, mely  elősegíti a hatóanyagok könnyebb beszívódását, fellazítja a zsírt, mely a nyirokrendszeren keresztül kiürül a szervezetből.

Nem szabad megfeledkeznünk e kezelés fajtánál sem a megfelelő folyadékbevitelrőlmegfelelő táplálkozásról és arendszeres méregtelenítésről, testmozgásról hiszen a maradandó eredmény a fontos.

A kezelést minimum 5 alkalommal tanácsos megismételni, problémás bőr esetben 10 alkalom szükséges.

Fájós, nehéz lábak esetén heti egyszer használjuk, mindaddig, amíg szükségét érezzük. A kezelés mértéke természetesen, mint mindegyik másik fogyasztó alakformáló kezelés esetéh, személyre szabottan szervezetfüggő.

2019. augusztus
H K S C P S V
« dec    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031